Supercharge direct mail met video

Stel je voor dat je zojuist een doos per post hebt ontvangen. Je schuift een rechthoekige brochure uit de brievenbus en ontdekt dat er een aantrekkelijke merknaam op staat met de naam van een leverancier die je overweegt.

Het teaserexemplaar op de omslag nodigt uit om het te openen. Wanneer u dit doet, begint een videoscherm onmiddellijk een welkomstbericht af te spelen en nodigt u vervolgens uit om op verschillende knoppen te tikken om meer te weten te komen over de producten en oplossingen van het bedrijf.

Aandacht trekken? Zeker weten!

Videomailers combineren slanke LCD-schermen met traditionele brochures. U kunt eenvoudig een korte video of diavoorstelling opnemen en uploaden naar de videomailer. Wanneer de ontvanger de hoes opent, wordt de inhoud automatisch afgespeeld.

De combinatie van geluid, video en gedrukte woorden zorgt voor directe betrokkenheid. Een ansichtkaart met een QR-code daarentegen vereist dat de ontvanger deze scant om uw bericht te bekijken – een extra stap die ze misschien niet nemen als ze het erg druk hebben.

Videomailers creëren een unieke en boeiende ervaring die kijkers boeit als geen ander type marketingmateriaal. Sommige configuraties kunnen interactieve knoppen op het scherm bevatten. Hierdoor kunnen kijkers verschillende paden volgen door de informatie die u hebt opgenomen.

De ene knop kan bijvoorbeeld leiden tot een korte productdemonstratie, terwijl een andere knop getuigenissen van klanten kan bevatten. Of knoppen kunnen wegen bieden naar informatie die is afgestemd op verschillende verticale markten of unieke behoeften van het publiek.

De panelen van de mailer, die dienen als drager voor het LCD-scherm, kunnen ook branding- en andere boodschappen bevatten. Bovendien kunt u met “well box”-configuraties een voorbeeld van uw product, een uitnodiging voor een evenement of aanvullende literatuur opnemen als onderdeel van uw mailing.

Onbeperkte creativiteit

Hoe slimme marketeers tegenwoordig videomailers gebruiken, is werkelijk verbluffend. Ze bevatten:

 • Productteaservideo’s
 • Educatieve of instructievideo’s
 • Productdemonstraties
 • Tutorials/opleidingen
 • Klantengetuigenissen
 • Nieuwe productlanceringen
 • Standplaatsen voor verkooppunten
 • Fondsenwerving
 • Aanbiedingen voor beurzen
 • Uitnodigingen voor evenementen
 • Communicatie na het evenement met belangrijke prospects
 • Werven voor sleutelposities
 • Showcase nieuwe huizen te koop
 • Infomercials
 • Messaging naar belangrijke prospects (ABM-campagnes)

De toepassingen worden alleen beperkt door uw creativiteit.

Waarom nu?

Er zijn verschillende redenen waarom het nu tijd is om videomailers toe te voegen aan uw marketingmix:

Verkoop deuropener: De pandemie heeft het verkooplandschap voor altijd veranderd. In veel branches komt face-to-face verkopen op de tweede plaats ten opzichte van verkopen op afstand. Meer dan ooit zetten bedrijven technologie in om hun verkoopdoelstellingen te behalen. En een van de aanjagers van deze trend zijn videomailers. Ze kunnen u vaak helpen voorbij de “poortwachters” van de verkoop te komen om belangrijke besluitvormers te bereiken.

Snelkoppeling op gedachteleiderschap: Videomailers zijn een unieke kans voor u om uw organisatie te laten zien als een gezaghebbende stem binnen uw branche – een slimme organisatie die kan helpen de problemen van uw publiek op te lossen. Bovendien kan deze marketingtool u helpen uw bedrijf te onderscheiden van uw concurrenten.

ABM-campagnebooster: Een van de meest intrigerende toepassingen van videomailers is het creëren van gepersonaliseerde berichten aan belangrijke verkoopkansen – ook wel bekend als account-based marketing (ABM). Een sleutel tot succesvolle ABM-campagnes is het creëren van een gepersonaliseerde ervaring voor uw ideale prospects.

Stel je voor dat een belangrijke prospect je videobrochure opent om een ​​aangepaste boodschap te horen die met hun naam spreekt en ingaat op hun diepste behoeften en uitdagingen. Na het bekijken van deze korte introductie kunnen ze vervolgens op het scherm tikken om extra video’s te bekijken die uw product en getuigenissen van klanten laten zien.

Het komt erop neer dat videomailers een hoog niveau van nieuwigheid hebben – de meeste mensen hebben ze nog niet eerder gezien of ervaren. Bovendien zijn ze relatief betaalbaar, wat betekent dat u experimenten kunt uitvoeren om te zien hoe uw publiek erop reageert. Waarom probeert u er niet een toe te voegen aan uw volgende campagne?

Neem vandaag nog contact op met Heritage voor meer informatie over videomailers.

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Printmaking
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart