Is Every Door Direct Mail geschikt voor uw bedrijf?

Wat is de beste manier om direct mail te gebruiken om nieuwe prospects naar uw bedrijf te trekken? Het hangt af van de aard van uw bedrijf.

Als uw doelgroep is gebaseerd op een bepaalde demografie, branche of functietitel, kan het kopen van een lijst u helpen een zeer gericht publiek te bereiken met laserachtige precisie. Maar als uw ideale doelgroep geconcentreerd is in een specifieke geografische locatie, kan het programma Every Door Direct Mail (EDDM) van de US Postal Service u helpen om ze op een kosteneffectieve manier te bereiken.

Wat is EDDM?

Met EDDM kunt u in het oog springende berichten naar individuele buurten sturen, op basis van postvervoerroutes, tegen een fractie van de kosten van direct mail – slechts $ 0,05 per verzonden stuk. Het is ideaal als u het gebied in de buurt van uw bedrijf wilt bedekken.

EDDM werkt het beste voor lokale bedrijven die aan consumenten verkopen, zoals winkels, dokters, tandartsen of chiropractische kantoren, landschapsarchitecten, HVAC-bedrijven en andere soorten professionele diensten die klanten uit een beperkt geografisch gebied aantrekken. De Postal Service stelt EDDM-klanten in staat om gericht te targeten op basis van leeftijd, inkomen en grootte van het huishouden.

Een van de grootste voordelen van EDDM voor lokale bedrijven is dat u geen mailinglijst hoeft aan te schaffen. De postdienst genereert er automatisch een op basis van de koeriersroutes die u selecteert.

Waarom is dit waardevol? Veel eigenaren van kleine bedrijven vermijden het kopen van mailinglijsten omdat het proces zo intimiderend kan zijn. Ze moeten eerst een lijstprovider selecteren. Maar ze weten misschien niet hoe ze de kwaliteit en focus van de lijst moeten evalueren. Vervolgens moeten ze door duizenden bedrijfscategorieën en subcategorieën waden om hun doelgroep te identificeren. Om de zaken nog ingewikkelder te maken, hebben veel ondernemers geen duidelijk beeld van de demografie van hun ideale klanten. Als gevolg hiervan investeren veel eigenaren van kleine bedrijven niet de tijd die nodig is om mailinglijsten te zoeken en te kopen.

Maximaliseer de effectiviteit van EDDM

Hier zijn een paar tips om het meeste uit EDDM te halen:

  • Zorg ervoor dat u een kleine plattegrond van uw winkel of locatie op uw ansichtkaarten plaatst, of geef een QR-code op waarmee ontvangers naar een routebeschrijving op uw website worden geleid. Laat ze niet hard werken om jou te vinden!
  • Experimenteer met verschillende soorten promoties en calls-to-action en houd bij welke de beste respons heeft. Doe dan meer van dat en minder van wat niet voor jou werkt!
  • Gebruik een mailingpartner om uw EDDM-campagnes voor u op te zetten en te beheren. De postdienst stelt zeer specifieke eisen aan het formaat en de lay-out van uw ansichtkaarten, de locaties van postadressen en kentekens, de maximale grootte van postbundels en papierwerk voor elke koeriersroute die u selecteert. Een mailingpartner als Heritage Printing kan u tijd, arbeid en gedoe besparen.
  • Het verzenden van een enkel stuk naar de koeriersroutes die u selecteert, levert zelden de resultaten op die u verwacht. Herhaalde mailings zullen de aandacht van ontvangers trekken en zullen in hun gedachten gedenkwaardigheid en vertrouwen voor uw merk opbouwen.
  • Gebruik unieke couponcodes, URL’s of specifieke EDDM-only telefoonnummers om bij te houden welke routes de beste resultaten opleveren.

Onthoud gewoon: als u klanten en prospects probeert te bereiken die zich binnen een paar kilometer van uw bedrijf bevinden, dan past EDDM waarschijnlijk goed bij u. Als u probeert een beroep te doen op een specifieke branche, functietitel of ander demografisch profiel, dan is een gekochte lijst de beste keuze.

Als je Every Door Direct Mail nog niet hebt geprobeerd om je lokale bedrijf te promoten, is dit een uitstekend moment om het te proberen. Het is de meest betaalbare manier voor elk klein bedrijf om uw berichten bij uw lokale publiek te krijgen.

Download onze EDDM eGuide voor meer informatie over deze service, hoe u ervan kunt profiteren en enkele ideeënstarters om uw creatieve sappen te laten stromen.

Neem vandaag nog contact op met Heritage om uw behoeften op het gebied van direct mail te bespreken.

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Printmaking
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart