CellMark neemt Lenvale Group over | Printweek


CellMark UK heeft het bedrijf en de activa van Lenvale Group overgenomen om zijn aanbod in het VK uit te breiden.

Lenvale bestaat uit Lenvale Paper, Blaybourne Converters en meubelzakmaker KES Converters.

CellMark heeft de operatie overgenomen van voormalig eigenaar Mike Gibson, die met pensioen is gegaan. Lenvale was een klant van CellMark geweest.

James Gething, Head of Sales van CellMark voor het VK en Europa, zei dat het van plan was “het bedrijf op te schalen” door toegang te bieden tot internationale leveranciers en markten, evenals de nodige cashflow voor expansie.

CellMark is ook van plan te investeren in apparatuur zoals een nieuwe opwikkelaar en zaag.

“We verwachten dat het minstens in omvang zal verdrievoudigen – het is in de juiste markt voor groei met verpakkingskwaliteiten zoals testliner en fluting.”

Gething zei dat Lenvale op de Strood-locatie zou blijven, wat handig is voor de London Container Terminal in Tilbury.

Het 12-koppige team van Lenvale is behouden, terwijl papierhandelaar Karl Thompson is aangenomen als hoofd verkoop voor Lenvale Group.

Simon Rea blijft algemeen directeur van Blaybourne Converters.

CellMark is een wereldwijde handelsgroep met een omzet van $ 3 miljard (£ 2,5 miljard) met divisies zoals pulp, verpakking en papier, en recycling, inclusief joblots en stock lots.

Hoewel CellMark de KES-apparatuur heeft aangeschaft, gaat dat deel van het bedrijf niet door en wordt de ruimte gebruikt voor Lenvale Paper en Blaybourne.

Afbeelding hierboven toont teamleden van Lenvale en CellMark met

Lenvale & Blaybourne-teamleden met Guido Agterhof VP Europese verkoop bij CellMark’s Sunset-handelsdivisie (tweede van rechts) en Gething (vierde van rechts).

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Printmaking
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart